top of page

IMACON NV

IMACON, DIRK VANWALLE, Strategisch advies, Marketing & Consulting

IMACON NV, STRATEGIC MARKETING & CONSULTING

…YOUR RELIABLE BUSINESS PARTNER…

IMACON is sinds 1980 gericht op de bedrijfsstrategie, begeleiding overnames, technologie ondersteuning, boordtabellen, investeringen en industriële marketing in KMO’s en werkt vooral op het niveau van de directieleden en de adviesraad (BVBA) of de Raad van Bestuur (NV). Ons advies is: “Ervaring” en “uitvoeren”. “Wij nemen de verantwoordelijkheid over onze adviezen en zijn zelf bereid deze zelf in het bedrijf te realiseren, indien nodig.”

 

Strategisch advies

  • De onderneming plant een belangrijke bijkomende investering (machines, gebouw, overname, ... ) en wenst de haalbaarheid van deze investering te evalueren. (Haalbaarheid-studie)

  • De onderneming plant op korte of middellange termijn een overdracht van uw onderneming naar een volgende generatie of een externe derde partij.(Overdrachts-plan)

  • Eén of meerdere delen van de onderneming hebben het financieel moeilijk en u wenst een herstelplan op te stellen. (Doorstart-plan)

  • De onderneming overweegt belangrijke wijzigingen in haar aanpak en business-model en wenst de strategische opties te bestuderen. (Transformatie-strategie)

  • De onderneming heeft sterke groei-ambities en u wenst de gepaste koers en de bijhorende acties te bepalen in samenwerking met uw key-medewerkers. (Opportuniteits-analyse)

  • De onderneming wenst zijn productontwikkelings- en designcapaciteit te analyseren. (design-managements-advies)

Referenties, ervaring en specialisatiedomeinen: www.imacon.be

bottom of page